ZF Live

pandytoys.ro şi-a bugetat încasări de un milion de lei pe an cu o marjă de 20%

Autor: Roxana Rosu

07.05.2015, 00:06 430
Siteul de jucării pandytoys.ro va genera în acest an încasări de un milion de lei şi o marjă de profit de 20%, planurile pentru următorii ani incluzând deschiderea unui magazin fizic al acestei mărci, dar şi a unor unităţi monobrand, în parteneriat cu distribuitorii brandului Playmobil.
 
„Vreau să fac din pandytoys.ro un brand, să fac o linie de produse. De asemenea, aş vrea să am magazine monobrand, de exemplu Playmobil, împreună cu partenerii noştri, distribuitorii exclusivi ai mărcii în România. Investiţia ar fi undeva la 60-70.000 euro”, a spus la ZF Live Daniel Scarlat, proprietarul magazinului online de jucării.
 
Siteul pandytoys atrage circa 15-20 comenzi pe zi în extrasezon, numărul urcând cu 40% cu ocazia zilei de 1 Iunie şi la 70-80 de comenzi de Crăciun.
 
Pentru sărbătorile de iarnă din acest an, pro­prietarul mizează pe atin­gerea pragului de 120 comenzi pe zi.
 
Valoarea bonului me­diu este de 200 lei, fără TVA. Businessul de familie generează un profit de circa 30.000 euro pe an, în condiţiile în care costurile cu firma de curierat re­prezintă circa 30% din câştig. Firma are un depozit la Cluj, de unde produsele sunt livrate în toată ţara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO