ZF Live

VIDEO ZF Live. Noile tehnologii de climatizare şi sisteme integrate scad costurile de exploatare cu până la 30%. Urmăriţi emisiunea ZF Live de luni, 22 septembrie, cu Florin Rădulescu, AVI Compact

22.09.2014, 13:17 505

Urmăriţi emisiunea ZF Live de luni, 22 septembrie, cu Florin Rădulescu, fondator AVI Compact. 

Florin Rădulescu, a pus în 2003 bazele unei companii furnizoare de soluţii integrate de climatizare şi instalaţii, care în prezent are venituri de 4,3 milioane de euro şi a devenit unul dintre jucătorii de referinţă din piaţă.

“Am lucrat iniţial la o companie care monta echipamente de aer condiţionat. Am câştigat experienţă mare, după care am ales acest drum. Avem 115 angajaţi şi ne-am dezvoltat partea de depozitare, stocuri proprii şi puncte de lucru în toată ţara”, a declarat Florin Rădulescu, fondatorul companiei AVI Compact, invitat la emisiunea ZF Live.

În prezent, activităţile îndreptate către segmentul corporate reprezintă 90% din cifra de afaceri, restul de 10% fiind acoperit de livrările pentru clienţii persoane fizice. “Segmentul rezidenţial a înregistrat o scădere, în principal din cauza climei, care a fost de partea clienţilor, însă pe zona de corporate am simţit o uşoară mişcare, dintr-un singur motiv – toţi clienţii caută eficientizarea clădirilor”, a spus Rădulescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO