ZF Live

VIDEO ZF Live. Oana Dima, sales manager al unui importator şi distribuitor de cosmetice: Dacă ar ajunge cursul euro la 6 lei ne-ar fi foarte greu să rezistăm. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 5 iulie

Autor: Cristian Hostiuc, Octavian Calei

05.07.2013, 13:18 414

Ar fi foarte greu să rezistăm dacă cursul euro ar urca la 6 lei, a spus Oana Dima, sales manager al importatorului şi distribuitorului de cosmetice Abro Exclusive SRL-D, prezentă alături de Daniel Tănase, partener în cadrul companiei de distribuţie Debora Exclusive la emisiunea de business ZF Live de vineri, 5 iulie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

Oana Dima a fondat firma Abro Exclusive SRL-D la jumătatea anului trecut cu ajutorul unui împrumut nerambursabil de 10.000 euro de la stat şi a realizat afaceri de 44.000 de euro în 2012.

Compania vinde produse cosmetice importate din Marea Britanie în valoare de 7.000 de euro pe lună, iar tânara antreprenoare se aşteaptă la afaceri de 120.000 de euro anul acesta.

„Împrumutul nerambursabil de la stat ne-au ajutat foarte mult. Banii i-am primit în 2-3 luni de la depunerea proiectului”, a spus Oana Dima.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO