ZF Live

VIDEO ZF Live Special. Biroul generaţiei Y şi al noului mod de lucru în business. O discuţie cu Andreea Păun, Colliers International România şi Ionuţ Gaotă, Microsoft România

12.11.2013, 17:30 352

Nouă din zece candidaţi vorbesc la interviul de angajare despre dorinţa lor de a avea un loc de muncă într-un mediu motivant şi vesel, în care să poată interacţiona oricând cu colegii şi să se simtă ca acasă. Pot exista la birou laptopuri, tablete, telefonie prin internet, jocuri, canapele şi spaţii de stat la poveşti şi, în acelaşi timp, productivitate, politici de resurse umane şi responsabilitate socială?

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live Special din data de 6 noiembrie cu Andreea Păun, Associate Director, Colliers International România şi Ionuţ Gaotă, Windows & Mobile Business Group Lead, Microsoft România.

Ziarul Financiar Live a transmis în cadrul unei ediţii speciale de la Summitul Microsoft 2013, eveniment desfăşurat în Bucureşti, în zilele 6-7 noiembrie, la care au participat peste 1.200 de persoane, 36 de parteneri Microsoft şi 45 de experţi în IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO