ZF Live

VIDEO ZF Live. Speră să ajungă la un milion de euro cu un start-up care “vinde” timp corporatiştilor. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 21 februarie, cu Dan Mocanu, TimePal

21.02.2014, 15:46 672

Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 21 februarie cu Dan Mocanu, fondator al start-upului TimePal, o companie de servicii care oferă „timp”, adică face servicii pentru angajaţii de la birou: cumpărături, spală maşina, şi curăţă hainele cât timp oamenii îşi văd de serviciu.

După ce a lucrat şapte ani la Microsoft în Statele Unite şi în consultanţă în România, Dan Mocanu a pus bazele, împreună cu un partener, Lucian Anghel, start-up-ului TimePal, care oferă o serie de servicii angajaţilor cu program încărcat, precum curăţarea hainelor sau întreţinerea autovehiculelor.

Mocanu a fost invitat în emisiunea ZF Live de vineri, 21 februarie, unde a discutat despre afacerea sa şi despre planurile de viitor pentru TimePal. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO