ZF Live

ZF Live. Corina Olaru, Room12, Retros, Artful Living: Am transformat un bloc din Primăverii într-un aparthotel cu 13 apartamente, care se adresează clienţilor premium. Închirierea apartamentelor poate varia între 4.000 şi 7.000 de euro pe luna

Autor: Alexandra Matei

18.09.2023, 16:45 1205

Corina Olaru, concept designer şi an­tre­prenor, a transformat un bloc de lo­cuin­ţe din zona Primăverii într-un aparthotel de 13 camere, care se adresează clienţilor pre­mium precum oameni de afaceri străini sau actori de la Hollywood care au nevoie să stea în Bucureşti pentru o perioadă mai lungă.

Proiectul se numeşte Room12 şi a pornit în urmă cu mai bine de un an. În viitor, antrepreoarea îşi propune să replice modelul Room12 şi pentru alt tip de clienţi, cei care îşi doresc un timp de şedere mai scurt, şi vede aparthoteluri similare şi în alte zone din Bucureşti, în Timişoara sau Dealu Mare, dar şi peste graniţe, în Franţa.

„Room12 este un brand de sine stătător, nu este o franciză sau un lanţ hotelier. Am luat un bloc existent, pe care l-am adaptat la un concept creat de noi.

Ne-am gândit că pentru cineva care vine din străinătate şi vrea să stea în Bucureşti o anumită perioadă – o lună, două, trei sau doar o săptămână – confort înseamnă, pe lângă toate facilităţile unei locuiri, şi servicii. Astfel, am implementat în clădire, împreună cu o firmă de hospitality, servicii de housekeeping, personal assistant sau concierge“, a spus Corina Olaru la emisiunea online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO