ZF Live

ZF Live. Michael Topolinski Jr., InteRo Property Development: Dezvoltăm un proiect cu 163 de apartamente în Pajura, pe care îl vom finaliza în 2025. Clienţii sunt atât investitori, cât şi persoane fizice. Proiectul Pajurei 3 Residence va avea apartamente de două camere, dar şi penthouse-uri cu trei sau patru camere

Michael Topolinski Jr: Tehnologia este baza unui business.

Michael Topolinski Jr: Tehnologia este baza unui business.

Autor: Alexandra Matei

31.07.2023, 18:00 196

Preţurile pornesc de la 120.000 de euro + TVA.

InteRo Property Development, companie deţinută de familia de investitori canadieni Topolinski, dezvoltă proiectul Pajurei 3 Residence, un complex cu 163 de apartamente ce urmează a fi finalizat cel mai târziu în 2025.

În paralel, menţionează Michael Topolinski Jr., investitor şi fondator al InteRo Property Development, a fost lansat şi Pajurei 3 Residence Showroom Concept, un showroom tehnologizat care prezintă proiectul de lux ce va fi dezvoltat în aceeaşi locaţie.

„Cele 163 de apartamente vor fi dezvoltate în două faze. Acum lucrăm la prima fază, care cuprinde 90 de apartamente. Aceasta va fi gata cel mai târziu în 2025. Sperăm să începem şi a doua fază la finalul lui 2024. Am vândut deja 16 apartamente din prima fază. Totul este off-plan. Clienţii către care am vândut sunt atât investitori, cât şi persoane fizice care vor locui în acele apartamente. Proiectul este situat la trei minute de staţia de metrou Jiului”, a spus Michael Topolinski Jr., la emisiunea online de business ZF Live.

Preţul pe metru pătrat util pentru apartamentele din proiectul Pajurei 3 Residence, mai spune acesta, este de 2.500 de euro + TVA. Cel mai mic preţ este 127.000 de euro pentru un apartament cu două camere.

Proiectul din Pajura va cuprinde inclusiv apartamente cu trei şi patru camere, cu grădină privată pe acoperiş. Cel mai mare apartament, cu patru camere, are în jur de 200 mp, în timp ce apartamentele cu două camere au circa 56 mp.

Tehnologia, afirmă fondatorul InteRo Property Development, este baza unui business. Însă, piaţa imobiliară, atât la nivel global, cât şi în România este una dintre cele mai lente în adoptarea de tehnologie, ceea ce este o problemă, consideră acesta, întrucât clienţii au acces mai greu la documentele de proprietate.

Showroomul tehnologizat deschis recent de InteRo Property Development în locaţia proiectului Pajurei 3 Residence include o zonă tech care oferă vizitatorilor o experienţă interactivă.

„Această tehnologie creează o experienţă mai uşoară pentru clienţii noştri pentru că toate informaţiile se află în acelaşi loc - disponibilitatea în timp real a apartamentelor, schiţe sau tururi virtuale ale acestora. Showroomul are şi o zonă de design, unde clienţii pot vedea finisajele sau obiectele”, a mai adăugat Topolinski Jr.

Înfiinţată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael şi cei trei copii ai săi – Michael, Tyler şi Ashton), compania InteRo Property Development este prezentă în România de mai bine de un deceniu. Aceştia au venit în România din Canada cu gândul de a începe aici un business în imobiliare.

Cele mai importante tranzacţii derulate de companie includ achiziţia de 21 de milioane de euro din 2012 a unui teren de 78.000 mp în zona Progresului, unde se află astăzi Vulcan Value Center, precum şi cea mai mare tranzacţie din 2019, când au vândut jumătate din fosta platformă Dacia Textile către Skanska Property România pentru 23 de milioane de euro, pentru dezvoltarea unui proiect de birouri.

Pe lângă proeictul din Pajura, familia Topolinski lucrează în prezent şi la un alt proiect rezidenţial, care va cuprinde 28 de vile exclusiviste pe un teren de 17.100 mp din Tunari, la nord de Bucureşti.

Portofoliul InteRo Property Development include NorthLight Residence, în Nord-Estul Bucureştiului, New Confort City, SkyLight Residence, în zona Obor şi proiectul Bucurestii Noi, care va avea 7 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 197.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO