ZF Live

ZF Live. Ramona Babiuc, sales manager, Eden Capital Development: Anul acesta vom finaliza ultima fază a proiectului Cortina North, un complex de 1.500 de apartamente din Pipera. Următoarele dezvoltări vor fi tot în zona de nord, dar şi în vest, în sectorul 6

ZF Live. Ramona Babiuc, sales manager, Eden Capital...

Autor: Alexandra Matei

21.03.2024, 17:00 175

Media preţului de vânzare pentru apartamentele din proiectul Cortina North este 1.400-1.430 de euro pe metru pătrat construit  Următoarele proiecte sunt Cortina Elysium, cu 300 de apartamente, situat lângă Liceul Francez din zona de nord şi Cortina Vest, care va fi în sectorul 6, pe bulevardul Timişoara şi va avea peste 1.000 de apartamente.

Eden Capital Development, o companie care şi-a început activitatea pe piaţa rezidenţială din Bucureşti în urmă cu cincisprezece ani, finalizează anul acesta ultima fază a complexului cu 1.500 de apartamente Cortina North din Pipera, iar următorii paşi sunt lansarea a două noi dezvoltări, în nordul şi în vestul Capitalei, spune Ramona Babiuc, sales manager, Eden Capital Development.

„Suntem aproape de finalizarea proiectului Cortina North în zona Pipera, un complex de 1.500 de aparta­mente. Am pornit acum trei ani de zile şi în tot acest timp am vândut peste 1.300 de apartamente. Mai avem doar faza trei a acestui proiect, cu disponibilitate pe 200 de apartamente. Sperăm că vom termina de vândut în sep­tem­brie şi de construit până la finalul anului. Urmează proiectul Cortina Elysium, pe care îl vom deschide spre vânzare spre finalul lunii aprilie“, a detaliat ea în timpul emisiunii ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO