ZF Live. Remus Nică, ARC Bakery: Poţi să ai şi un milion de euro pentru un restaurant, dacă nu ai echipa îţi pierzi toţi banii

14 mar 2017 Autor: Corina Zamfir

Brutăria ARC Bakery din zona Arcului de Triumf din Capitală, un concept nou pe piaţa locală, a ajuns la o investiţie de 260.000 – 270.000 de euro, susţine Remus Nică, proprietar ARC Bakery, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Oamenii nu vin la noi doar ca să-şi cumpere o pâine, ci pot petrece timp aici şi pot lua şi masa. Suntem într-o perioadă de creştere. Chiar dacă în timpul săptămânii situaţia variază, în weekend avem o afluenţă de clientelă bună. Break even-ul la noi este undeva la 7.000 – 7.500 de lei pe zi pentru 60 de locuri“, spune Remus Nică.

Brutăria ARC Bakery are 80 de lo­curi pe terasă şi 60 de locuri în inte­rior. Remus Nică nu se gândeşte însă la po­si­bilitatea de a deschide o nouă lo­caţie. „Din experienţa pe care am acu­mulat-o de-a lungul timpului am învă­ţat un lucru: un loc trebuie consolidat. El trebuie să devină foarte cunoscut ca mai apoi să existe cerinţă. Următorul pas este cel în care trebuie să formezi oamenii, or noi nu avem oameni.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2017

 
Cuvinte cheie:
nica
, video
, zf
, zf live
, ZF Live
, brutarie
, Remus Nică
, ARC Bakery
, restaurant
zf.ro
Abonează-te la Închide