ZF Transilvania

Baia Mare investeşte 55 mil. euro în reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere

Baia Mare investeşte 55 mil. euro în reabilitarea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

18.08.2021, 17:00 169

Primăria municipiului Baia Mare are în derulare proiecte de 55 mil. euro, finanţate în mare parte din fonduri europene, pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere. Investiţiile presupun amenajarea Bulevardului de Vest şi a benzilor dedicate pentru transportul în comun, modernizarea Bulevardelor Unirii, Republicii, Bucureşti, Independenţei, Traian şi Decebal, respectiv a străzilor Dragoş Vodă şi Gării, potrivit unui comunicat de presă transmis de primăria Baia Mare.

’’Una dintre principalele preocupări ale administraţiei locale rămâne dezvoltarea infrastructurii urbane, modernizarea căilor de acces din şi spre oraş, dar şi modernizarea infrastructurii rutiere existente. Avem, în acest sens, în diferite faze de derulare, proiecte europene în valoare de peste 55 de milioane de euro. Acestea vizează investiţii masive în modernizarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere din întreg municipiul Baia Mare’’, a spus Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO