ZF Transilvania

CJ Botoşani investeşte 8 mil. euro în modernizarea a 10 km de drum judeţean

CJ Botoşani investeşte 8 mil. euro în modernizarea a...

Autor: Laurentiu Cotu

14.02.2024, 18:49 741

Consiliului Judeţean Botoşani a demarat un proiect de investiţii de peste 40 mil. lei (8 mil. euro), din care 10 mil. lei reprezintă finanţarea guvernamentală, pentru modernizarea DJ291D, Oroftiana - Baranca - Bajura, cu o lungime de 10,2 kilometri. Lucrările vor fi executate de compania botoşăneană Transasfalt Prod, potrivit unui comunicat de presă al CJ Botoşani.

’’Continuăm şi în acest an modernizarea drumurilor judeţene. DJ291D este un drum important, paralel cu Prutul, care uneşte cele mai nordice localităţi şi sper că modernizarea lui să aducă noi oportunităţi de dezvoltare a zonei.’’, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, într-un comunicat de presă. Oroftiana – Baranca - Bajura face parte din sectoarele de drum pentru care Consiliul Judeţean Botoşani a obţinut finanţare în cadrul Programului Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny’’.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO