ZF Transilvania

Investiţie de 9 mil. euro pentru modernizarea unui drum judeţean de 10,6 km din Botoşani

Investiţie de 9 mil. euro pentru modernizarea unui drum...

Autor: Laurentiu Cotu

29.03.2023, 18:38 240

Consiliul Judeţean Botoşani, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, a scos la licitaţie execuţia lucrărilor de modernizarea a unui drum judeţean de 10,6 km, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 44,6 mil. lei (9 mil. euro), TVA inclus. Din totalul investiţiei, 38,6 mil. lei sunt asiguraţi prin intermediul Programului Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny’’, iar 6 mil. lei reprezintă cofinanţarea pe care o va asigura Consiliul Judeţean Botoşani.

’’Acest sector de drum este unul foarte important pentru noi, iar prin modernizarea lui se rezolvă practic problemele de infrastructură rutieră din sud-estul judeţului. Ne-am propus să modernizăm cât mai mulţi kilometri de drum judeţean de piatră. Alte trei sectoare de drum judeţean, în valoare de peste 100 de milioane de lei, sunt în etapele finale ale procedurilor de achiziţii publice’’, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO