ZF Transilvania

J'Info Tours cauta parteneri la Belgrad

29.04.2004, 00:00 10



Compania de turism J'Info Tours negociaza cu o serie de agentii de turism din Belgrad pentru a derula programe de colaborare ce presupun transportul turistilor sarbi pana la Timisoara, pentru destinatia Mallorca, a declarat ieri Nicu Tone, directorul J'Info Tours Timisoara.



El a adaugat ca, desi compania va lansa la inceputul lunii iunie prima cursa charter Timisoara-Mallorca, pana in prezent au fost incheiate 20 de contracte si exista numeroase alte solicitari. "In functie de solictarile existente la celelalte filiale din Transilvania, vom asigura transportul turistilor la un tarif situat intre 10-15 euro", a mai spus oficialul J'Info Tours.



Agentia de turism a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de peste 10 milioane de Euro, iar pentru anul in curs estimarile vizeaza cel putin 12 milioane. Turismul de afaceri are o pondere de 40% din cifra de afaceri, iar potrivit estimarilor facute de oficialii companiei, agentia o cota de piata de 30% pe sectorul business travel. Compania a demarat un amplu program de dezvoltare regionala si in prezent, pe langa cele doua birouri din Bucuresti, detine cate un birou la Alba Iulia, Constanta, Cluj-Napoca si Timisoara, si are reprezentanti in Iasi, Baia Mare, Arad, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Botosani, Tulcea, Sf. Gheorghe si Craiova. De altfel, biroul de la Timisoara este ultimul deschis, acesta fiind inaugurat la inceputul lunii trecute. "Deschiderea reprezentantei a venit in intampinarea turistilor si a partenerilor J'Info Tours din Banat, prin stabilirea unor contacte directe cu acestia", a mai spus Nicu Tone.



Compania a prezentat ieri partenerilor din turism de la Cluj-Napoca oferta de vara care cuprinde peste 200 de destinatii de circuite si sejururi, pe 5 continente. La acestea se adauga si seria de zboruri saptamanale charter spre insula Mallorca, in perioada 10 iunie-7octombrie 2004. Turistii vor beneficia de un pachet complet de servicii care cuprinde biletul de avion, cazare 7 nopti cu 3 mese/zi, transferuri si asistenta turistica, la un pret ce porneste de la 196 Euro. "Ne-am propus sa mergem la fiecare filiala din tara pentru a fi mai aproape de turisti", declara Cristina Irimia, directorul de marketing al J'Info Tours. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO