ZF Transilvania

Primăria Floreşti, judeţul Cluj, a accesat o finanţare de peste 17 mil. lei pentru investiţii în infrastructură

Primăria Floreşti, judeţul Cluj, a accesat o...

Autor: Laurentiu Cotu

03.05.2023, 18:17 369

Primăria Floreşti, judeţul Cluj, a accesat o finanţare nerambursabilă de peste 17 mil. lei (3,4 mil. euro) pentru două proiecte de investiţii în infrastructura din comună. Pentru primul proiect ’’Execuţie, extindere şi modernizare sistem de canalizare menajeră în localitatea Tăuţi, comuna Floreşti – judeţul Cluj’’, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei va asigura suma de aproximatv 14,9 mil. lei din bugetul de stat, la care se adaugă 1,2 mil. lei finanţare din bugetul local. În cadrul acestui proiect va fi realizat sistemul de canalizare şi staţii de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială şi sisteme de captare a apelor pluviale, în satul Tăuţi, care aparţine de comuna Floreşti.

Cel de-al doilea proiect ’’Extindere reţele de utilităţi publice, apă, canalizare şi iluminat public stradal’’ va beneficia de o finanţare de la bugetul de stat de 2,7 mil. lei, la care se adaugă suma de 2,2 mil. lei de la bugetul local. Finanţarea în cadrul acestui proiect este acordată pentru alimentare cu apă şi staţii de tratare a apei, sisteme de canalizare şi staţii de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială şi sisteme de captare a apelor pluviale pentru străzile Dumitru Mocanu1, Dumitru Mocanu 2 şi Petuniei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO