Ziarul de Duminică

Black Friday Love – o mostră de Broadway în centrul Bucureştilor/ de Ziarul de duminică

Black Friday Love – o mostră de Broadway în centrul...

Autor: Ziarul de Duminica

20.08.2015, 23:44 127

În ultima lună a verii, Teatrul În Culise te invită să guşti puţin din surprizele stagiunii de toamnă. Ieri, 20 august, în mansarda clubului La Scena de pe Calea Călăraşi nr. 55, a avut loc avanpremiera unei parodii veritabile Broadway-like despre paradoxurile dragostei: Black Friday Love.

Eşti în căutarea iubirii. Cum procedezi? Eşti aşteptat la supermarket cu noutăţi, oferte şi reduceri la DRAGOSTE! Într-o obişnuită zi de vineri, când vei ieşi să-ţi cumperi pâine şi lapte, îţi vei izbi căruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… În acelaşi timp, într-o realitate paralelă, mai multe poveşti de iubire se vor naşte sau se vor stinge din aceleaşi motive ordinare care te-au făcut şi pe tine să iubeşti sau să urăşti cu toată puterea. Black Friday Love vorbeşte despre dragostea în vremea supermarketului, când există atâtea posibilităţi încât e mai uşor să arunci la gunoi decât să repari ce-a ieşit prost şi s-o iei de la capăt. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reuşeşte să se lipsească de siropoşenii şi să-ţi prezinte poveşti de iubire reale, comice şi dulci-amărui. O mostră de Broadway adusă în centrul Bucureştiului!

Regizat de Cristian Bajora, spectacolul readuce în atenţia publicului prospeţimea jocului unor frumoşi nebuni ai teatrului: Paul Alexandru, Ioana Chelmuş, Florin Frăţilă, Andreea Stafie, Alex Vlad şi Bianca Mateescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO