Ana-Maria Cheran a început aventura în domeniul dulciurilor fără gluten în 2014 atunci când a fost diagnosticată cu boala celiacă
citește mai multAna-Maria Cheran a început aventura în domeniul dulciurilor fără gluten în 2014 atunci când a fost diagnosticată cu boala celiacă
citește mai multIon Neculai a pornit acum nouă ani proiectul Eematico, prin care şi-a propus să ofere copiilor experienţe de învăţare bazate pe joacă şi activităţi practice, iar până acum a ajuns la peste 7.500 de copii cu cursuri de ştiinţă şi creativitate.
citește mai multMihaela Patentaşu şi Doina Dumitraş au pornit cu doar 3.000 de lei agenţia de turism KMD Travel, care propune turiştilor destinaţii inedite, printre care se numără Coreea de Nord, Irak, Arabia Saudită şi altele.
citește mai multLiana Palaş din Târgovişte a terminat Facultatea de marketing şi a hotărât să facă pasul către antreprenoriat cu Centrul Carusel, un proiect în zona de educaţie care oferă servicii de after school, dar şi activităţi educative, precum dezbatere, pictură sau limba engleză.
citește mai mult