Auto

Audi - megastand de 10 mil. euro pentru Salonul Auto de la Frankfurt

 Audi pregăteşte un megastand de 10 mil. euro pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Autor: Bogdan Alecu

21.07.2011, 11:16 1927

În cadrul ediţiei de anul acesta a Salonului Auto de laFrankfurt, de la mijlocul lunii septembrie, Audi are în planconstrucşia unui mega-stand în valoare de 10 milioane de euro,potrivit siteului britanic autocar.co.uk.

Acesta va fi cel mai mare stand construit vreodată de Audipentru un salon auto şi va cuprinde o zonă în aer liber, numităAgora (piaţă în latină) şi un tavan înalt de 12 metri. Dimensiunileefective ale construcţiei măsoară 100 de metri lungime şi 70 lăţimeiar capacitatea sa va permite prezentarea a peste 30 demaşini.

Mai mult, standul include o pistă de încercare cu o lungime de 400de metri pe care pot rula până la nouă maşini simultan.

Salonul Auto de la Frankfurt este considerat salonul mărcilorgermane, acestea având întotdeauna cele mai mari standuri. Spreexemplu, la ediţiile anterioare, toate standurile mărcilor grupuluiVolkswagen acopereau o suprafaţă similară întregului Salon Auto dela Geneva.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO