Auto

Cele peste 2.500 de locuri de parcare publică de pe bulevardele din Sectorul 4 vor fi tarifate, cu 2 lei/oră sau 1 leu/2 ore, în funcţie de zonă

Cele peste 2.500 de locuri de parcare publică de pe...

Autor: Roxana Rosu

12.08.2021, 15:39 5609

Cele peste 2.500 de locuri de parcare publică de pe bulevardele din Sectorul 4, administrate de Primăria Sectorului 4, vor intra în regim de tarifare din data de 23 august, preÅ£urile fiind de 1 lei/2 ore sau 2 lei/oră, în funcÅ£ie de zonă.  

Spaţiile vor fi reorganizate şi împărţite în două zone tarifare, marcate cu galben şi cu verde, în funcţie de gradul de aglomerare, precum şi de existenţa mai multor puncte de interes, a anunţat joi Primăria Sectorul 4.

Zona galbenă, tarifată cu 2 lei/oră, a fost creată în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituţii publice, iar zona verde, tarifată cu 1 leu/două ore, este valabilă în locaţii în care fluxul de maşini este unul redus.

Toate parcările de pe bulevardele Constantin Brâncoveanu, Şoseaua Giurgiului, Alexandru Obregia, Şoseaua Berceni, Tineretului, Iriceanu, Străduinţei şi Luică vor fi marcate corespunzător, iar sumele încasate din aceste tarife vor constitui bugete pentru amenajarea unor viitoare parcări, precum cele din strada Pridvorului, din zona Piaţa Sudului sau cea din zona străzii Tulnici.

Intervalul de taxare va fi de luni până duminică între orele 8-18, în rest fiind gratuit. Plata parcării se poate face prin SMS la numărul 7424 sau folosind aplicaţia Primăria Sectorului 4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO