Auto

Cursă Iaşi - Cluj-Napoca – Istanbul, lansată în premieră; frecvenţa - două zboruri pe săptămână

Cursă Iaşi - Cluj-Napoca – Istanbul, lansată în...

Autor: Vasile Măgrădean, Andreea Tobias

18.04.2016, 14:31 3577

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj, cursele vor fi operate cu o aeronavă de tip Boeing 737-300, cu o capacitate de 134 locuri.

"Aeroportul Internaţional <Avram Iancu> Cluj anunţă că, începând cu 1 iunie, compania aeriană Tarom va demara, în premieră, zborul Iaşi - Cluj-Napoca - Istanbul cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână. Zborul va fi operat în fiecare zi de miercuri şi sâmbătă cu o aeronavă de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 134 locuri”, se arată în comunicat.

Directorul General al Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, arată în comunicat că, prin intermediul acestui zbor spre Istanbul, "va fi posibilă conexiunea cu un important nou hub din Europa de Sud-Est şi din Asia de Sud-Vest”.

"Suntem încrezători în faptul că această destinaţie va deveni una de interes pentru pasagerii noştri şi va fi mult apreciată”, a spus Ciceo.

De pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj vor fi operate, în acest an, 11 noi destinaţii regulate, ajungându-se la un total de 36 zboruri regulate spre 16 ţări. Totodată, vor fi disponibile pentru toţi pasagerii, începând cu luna mai şi până la sfârşitul lunii septembrie, curse charter către zece destinaţii de vacanţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO