Auto

Executivul preferat al ”scandalurilor” din tech ar putea să plece din bordul propriei companii: Wan Ling Martello ar putea fi numită în locul lui Travis Kalanick la Uber

Executivul preferat al ”scandalurilor” din tech ar...

Autor: Anca Olteanu

12.06.2017, 15:01 342

Boardul companiei Uber s-a reunit duminică, în Log Angeles, pentru a vota asupra recomandărilor din raportul Holder. Subiectele de pe agendă includ o posibilă plecare din cadrul companiei a directorului general, Travis Kalanick, dar şi discuţii despre viitorul directorului de afaceri, Emil Michael.

Martello a fost vicepreşedinte executiv pentru compania globală de e-commerce Wal-Mart Stores. La Nestle, Martello a fost director financiar înainte să devină director pentru Asia, Oceania şi Africa subsahariană. Wan Ling este, de asemenea, director al Grupului Alibaba. Nu este, însă, clar dacă numirea acesteia a fost finalizată în cadrul întâlnirii de duminică.

Uber a mai adus în companie două femei în poziţii de senior, săptămâna trecută. Frances Frei, o profesoară la Harvard Business School, ocupă poziţia de vicepreşedinte pentru strategie şi leadership, iar Bozoma Saint John devine director al brandului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO