Auto

Lahav, MCA: AutoItalia va vinde peste 3.000 de maşini anul acesta

Lahav, MCA: AutoItalia va vinde peste 3.000 de maşini anul acesta

Foto: Mihai Dascalescu

Autor: Bogdan Alecu

03.11.2011, 12:24 324

Ori Lahav, directorul general al Mediterranean Car Agency (MCA), compania care a preluat AutoItalia în luna mai a acestui an are în plan vânzarea a peste 3.000 de maşini în 2011, în scădere de la aproape 3.800 la nivelul anului trecut. Mai mult, planurile în ceea ce priveşte revenirea pe "plus" a vânzărilor includ şi creşterea preţului mediu al maşinilor vândute, odată cu preluarea importurilor mărcii Jeep.

"Fiat vine acum cu un SUV, Lancia vine cu o gamă de modele complet nouă şi nu în ultimul rând Jeep. Spre exemplu după prima lună de vânzări deja am lichidat complet stocul de Grand Cherokee. În continuare dorim să reducem costuri dar să realizăm şi investiţii cum este noua campanie pentru Infiniti", a spus Lahav. Oficialii companiei israeliene au în plan majorarea cotei de piaţă cu 32% la 4,5% anul viitor şi o creştere de 50% a cifrei de afaceri în condiţiile în care mărci precum Lancia sau Jeep, care vând maşini chiar şi de peste 50.000 de euro vor avea o pondere mai mare în total venituri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO