Auto

Oprescu ii cheama in instanta pe "hingherii de masini". Ridicarea masinilor, o afacere de 300.000 de lei saptamanal

Oprescu ii cheama in instanta pe "hingherii de masini". Ridicarea masinilor, o afacere de 300.000 de lei saptamanal
09.06.2010, 19:22 36

Primarul Sorin Oprescu a declarat razboi hingherilor de masinicare actioneaza pe raza sectoarelor 1, 2, 3, 4 si 6. Edilul aanuntat ca va ataca in instanta hotararile consiliilor locale dincele cinci sectoare ale Capitalei prin care acestea si-au infiintatfirme de ridicat masini, informeaza Gandul.

"Am pregatit documentatia necesara pentru a ataca in instantatoate hotararile consiliilor locale prin care se ridica masinilecetatenilor parcate neregulamentar". Primarul general a explicat ca"hingherii de masini" isi desfasoara ilegal activitatea din cauzaca marile bulevarde sunt in administrarea municipalitatii, si nu aprimariilor de sector.

Afirmatiile lui Oprescu se bazeaza si pe o recenta hotararejudecatoareasca data in favoarea unui bucuresten caruia i s-aridicat masina de pe un bulevard aflat in administrareamunicipalitatii. Chiar daca initiativa primarului general va aveasucces in instanta, bucurestenii tot nu vor scapa de hingherii demasini.

Oprescu intentioneaza sa infiinteze o firma de ridicat masinicare sa apartina Primariei Capitalei, intreaga "afacere" sa fiegestionata de Administratia Strazilor iar serviciile de ridicare safie asigurate de societatea Ciclop, aflata in subordineamunicipalitatii. Mai multe despre tensiunile dintre edilul Capitalei si"hingherii de masini" cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO