Auto

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni recrutează peste 200 de oameni pentru fabrica din Bistriţa

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni...

Autor: Laurentiu Cotu

06.03.2020, 00:05 581

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de peste 5 mld. euro în 2018, recrutează în prezent 212 oameni pentru fabrica de cablaje din Bistriţa. 

Compania are disponibile 200 de jo­buri pentru  muncitori neca­lificaţi la asam­blarea şi montarea pie­selor, dar şi pentru ma­ga­zi­neri (5), in­gineri ca­lit­ate (2), ingi­neri elec­tronişti (2), tehni­cieni men­tenanţă (2), refe­rent eco­nomict (1), po­tri­vit infor­maţiilor de pe site-ul AJOFM (Agen­ţia Jude­ţeană Pen­tru Ocu­parea Forţei de Mun­că) Bistriţa-Năsăud. Ger­­manii oferă angajaţilor diferite trainin­guri de for­mare profesio­nală pen­tru toate pozi­ţiile din cadrul com­paniei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.Cu apro­xi­ma­tiv 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din Ro­­mâ­nia, potrivit datelor de site-ul com­pa­niei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO