Energie

Cum va arăta energia României în 2030? Aflaţi direct de la cei care conduc domeniul, în anuarul ZF Energie 2024

Cum va arăta energia României în 2030? Aflaţi direct...

Autor: Roxana Petrescu

17.05.2024, 00:07 467

Ziarul Financiar, liderul presei de business, lansează azi cea de-a 13-a ediţie a anuarului ZF Energie, singurul produs media de acest tip dedicat în exclusivitate sectorului energetic, de petrol şi gaze. Tema centrală a acestei ediţii a anuarului ZF Energie va fi tranziţia energetică şi felul în care România poate accelera pe această cale în siguranţă şi accesibil, mai ales într-o perioadă de instabilitate geopolitică pronunţată.

Ediţia de anul acesta va duce mai departe invitaţia la dialog lansată anul trecut către cei mai puternici lideri din industrie, cu o continuare a Dosarului Special – Energia 2030. În ediţia de anul trecut, peste 20 de CEO, antreprenori şi specialişti din domeniul energetic şi-au prezentat viziunea 2030 într-un dialog cu Ziarul Financiar. Anul acesta, continuăm acest efort de documentare, printre partenerii de dialog fiind Sebastian Burduja, ministrul energiei, Christina Verchere, CEO OMV Petrom, Răzvan Popescu, CEO Romgaz, Nicolas Richard, CEO ENGIE România, Alessio Menegazzo, CEO & country manager PPC România şi George Vişan, director pieţe energie Transelectrica. Dincolo de acest Dosar Special, printre temele pe care ediţia de anul acesta a anuarului ZF Energie se numără noile tehnologii, potenţialul din zona de PPA-uri, hidrogenul, dar şi o evaluare a pieţei de fuziuni şi achiziţii din domeniul energetic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro