Bănci și Asigurări

ASF aprobă noi mandate pentru Lăpuşan la Uniqa Asigurări de Viaţă şi Ţintoiu la NN Pensii

ASF aprobă noi mandate pentru Lăpuşan la Uniqa...

Autor: Raluca Ghinea

05.11.2015, 00:00 246

"A fost aprobată numirea domnului Remus Gabriel Lăpuşan pentru un nou mandat de Preşedinte al Directoratului la societatea Uniqa Asigurări de Viaţă, precum şi a doamnei Raluca-Ioana-Georgiana Ţintoiu în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al NN Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A", se arată într-un comunicat al ASF.

Lăpuşan a fost numit la conducerea Uniqa în august 2011, anterior ocupând poziţia de membru al directoratului companiei, în perioada februarie-august.

Din anul 2003 până în februarie 2011, Lăpuşan a fost director al sucursalei Uniqa Asigurări Cluj.

La rândul său, Raluca Ţintoiu conduce NN Pensii din septembrie 2013, având în prezent şi poziţia de preşedinte al Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR).

În perioada 2010-2013 a condus departamentul de Corporate Finance Advisory din cadrul UniCredit CAIB România. Anterior, a ocupat poziţii executive şi manageriale în divizia de corporate şi investment banking a ING în România şi la Londra unde, în perioada 2006+2008, a fost vicepreşedinte pe zona de Corporate Finance.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO