Bănci și Asigurări

BCR, toate pânzele sus în campania de refinanţare: marjă de 4,9% peste Euribor şi comisioane zero

Autor: Liviu Chiru

07.06.2011, 23:31 435

BCR, cea mai mare bancă locală după active, a prelungit campaniade vânzare a creditelor ipotecare de refinanţare, în care merge cuo marjă de 4,9 puncte peste indicatorul Euribor la şase luni şicomisioane zero pentru analiza dosarului şi evaluarea imobilului.În oferta standard, comisionul de evaluare pentru un apartamenteste de 300 de lei. Banca suportă totodată şi taxele notarialeaferente rescrierii ipotecii.

"Nu solicităm pentru analiză documente de la banca terţă şi nuexistă costuri ori comisioane suplimentare", spune Ştefan Coroianu,director produse retail la BCR. Refinanţarea clienţilor de laconcurenţă rămâne pentru bancheri principala piaţă, în condiţiileîn care puţini clienţi au curajul să ia acum decizia de a seîmprumuta. Bancherii spun însă că doar campaniile promoţionalereuşesc să anime vânzările, iar avantajul este că o parte dintreclienţii veniţi la refinanţare aleg să ia şi o sumă suplimentarădacă se califică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO