Bănci și Asigurări

BT Capital Partners a asigurat consultanţă exclusivă companiei Modulo Decorative Solutions, un business de 67 mil. lei din piatră decorativă, în procesul de vânzare către fondul asiatic de investiţii CEECAT Capital

BT Capital Partners a asigurat consultanţă exclusivă...

Autor: Roxana Rosu

28.12.2021, 10:35 155

BT Capital Partners (BTCP) a asigurat consultanţa exclusivă companiei Modulo Decorative Solutions, producător de soluţii de placare cu piatră decorativă, în tranzacţia de vânzare către fondul asiatic de investiţii CEECAT Capital.

Modulo era deţinută anterior de un grup american prin firma Valhall LLC din SUA (79,4%) şi de Mihai Gavriş (20,59%), arată datele de pe platforma de analiză de business confidas.ro.

Fondul CEECAT Capital, lansat iniţial în 2005, are o echipă de 25 de oameni şi birouri la Londra, Luxemburg, Bucureşti, Istanbul şi Almati, conform celor mai recente date ZF. În România, CCECAT a mai făcut o singură investiţie, producătorul de cărămizi Brikston Iaşi, pe care l-a vândut în 2018, la patru ani de la achiziţie.

BT Capital Partners a oferit asistenţă pe întreg parcursul al tranzacţiei, de la identificarea potenţialilor investitori, structurarea tranzacţiei, managementul procesului competitiv de ofertare, asistenţa în procesul de due diligence, negocierea termenilor financiari, până la pregătirea documentelor de tranzacţie.

Echipa BTCP care a asistat Modulo a fost formată din Nina Pîrvu (Managing Director Investment Banking & Capital Markets), Şerban Dumitrescu (Associate) şi Bogdan Baldovin (Associate).  

BT Capital Partners este divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania, membru exclusiv Oaklins în România, precum şi unul dintre cei mai activi brokeri la Bursa de Valori Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO