Bănci și Asigurări

CEC a prelungit până la finalul lunii august campania la creditele de consum

Autor: Ciprian Botea

05.07.2012, 00:00 209

CEC Bank, a patra bancă locală după activele deţinute, vinde până la sfârşitul lunii august credite de nevoi personale în lei cu dobândă fixă de 9,5% pe an şi comision de analiză a dosarului redus la jumătate. Banca a prelungit cu două luni o campanie promoţională care trebuia iniţial să se încheie la sfârşitul lunii iunie. Pe lângă dobânda fixă de 9,5% pe an clienţii trebuie să mai achite un comision de analiză a dosarului de 125 de lei şi un comision lunar de administrare de 0,3% aplicat la soldul creditului.

Dobânda anuală efectivă la un credit de 40.000 de lei pe 5 ani ajunge la 14% pe an, iar rata lunară este de 900 de lei. Mai multe bănci au lansat promoţii la creditele de consum în primăvară, dar puţine oferte au fost prelungite pe perioada verii pe fondul lipsei de lichiditate din piaţă. Şi BRD a prelungit până la finalul acestei luni o campanie promoţională la creditele de consum lansată în primăvară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO