Bănci și Asigurări

Fermierii care doresc să treacă printr-un program de pregătire pentru dezvoltarea unui business profitabil pot participa la ediţia din acest an a MBAG

Fermierii care doresc să treacă printr-un program de...

Autor: Roxana Rosu

11.08.2021, 15:55 98

Fermierii care doresc să treacă printr-un program de pregătire pentru dezvoltarea unui business profitabil pot participa la ediţia din acest an a MBAG (Management şi Business în Agricultură), în luna octombrie, organizat de Agrii România, Cargill Agricultura, Microsoft, Raiffeisen Bank, Syngenta, we agri şi Amazag.

Înscrierile în program au loc în perioada 11 august – 10 septembrie .

Ediţia din acest an va pregăti 30 de tineri fermieri români din toată ţara - timp de 8 luni vor participa gratuit la cursurile din program. 

Pe lângă direcţiile principale de învăţare - agricultură, management, vânzări, trading şi tehnologie - programul mai oferă acces la cunoştinţe în domenii precum marketing, HR, juridic sau accesarea de fonduri europene.  

„Ne-au bucurat foarte mult întâlnirile cu fermierii din prima ediţie MBAG şi toate interacţiunile pe care le-am avut. Este genul de iniţiativă în care ne face mare plăcere să ne implicăm pentru că punem contribui, efectiv, la o dezvoltare solidă şi sustenabilă a agriculturii. Ediţia precedentă ne-a dat ocazia să cunoaştem fermieri cu o bogată expertiză tehnică care au fost foarte dornici să afle de la mentori noutăţi despre subiectele de actualitate din agricultură şi care au dovedit că fac cu pasiune ce fac. Tocmai de aceea aşteptăm această nouă ediţie cu încredere şi nerăbdare”, a spus Raluca Nicolescu, director aria IMM Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO