Bănci și Asigurări

Grecii de la Piraeus Bank scot trei carduri de debit embosate pentru retail şi corporate

Autor: Mihaela Claudia Medrega

30.03.2012, 00:00 373

Piraeus Bank, filiala locală a grupului elen cu acelaşi nume, a început să emită trei carduri noi de debit embosate (inscripţionate în relief) şi cu tehnologie duală cip-bandă magnetică. Cardul Visa Private Prestige se adresează persoanelor fizice, în timp ce cardurile Visa Business Standard şi Visa Business Premium sunt destinate companiilor. Toate cele trei tipuri de carduri pot fi folosite inclusiv în afara României şi sunt disponibile în lei sau euro.

Comisionul este zero atât pentru emitere, cât şi pentru cumpărături în diferite locuri şi pe internet, dar şi la plata facturilor de utilităţi prin intermediul bancomatelor băncii. "Cardurile Visa Private Prestige, Visa Business Standard şi Visa Business Premium sunt configurate astfel încât să asigure un nivel maxim de securitate datorită tehnologiei duale cip-bandă magnetică", susţin rerezentanţii băncii.

Cardurile Visa Private Prestige şi Visa Business Premium oferă un pachet de asigurări care acoperă o serie de riscuri cum ar fi protecţia cumpărăturilor pe teritoriul României pe o perioada de 30 zile de la achiziţionare şi asigurare pentru călătorii în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO