Bănci și Asigurări

Interamerican va lansa asigurari medicale

24.08.2000, 00:00 18



Reprezentantii societatii de asigurari Interamerican au anuntat ca intentioneaza sa ofere, incepand din 2001, asigurari medicale in completarea sistemului de stat al acestor asigurari.

Irina Radu, directorul de marketing al Interamerican, a afirmat ca societatea intentioneaza sa introduca pe piata romaneasca sistemul medical complet numit Medisystem, asigurand servicii care includ prevenire, diagnosticare si tratament.

In acest sens, Radu a precizat ca societatea doreste sa construiasca un spital propriu, dotat dupa ultimele standarde internationale in domeniu.Noul sistem presupune o investitie de 5 milioane de dolari. Irina Radu a afirmat ca societatea isi mai propune sa asigure servicii adiacente asiguratilor.

Pe de alta parte, cel tarziu la 1 martie 2001 va fi lansat un sistem de asigurari pentru asistenta rutiera denumit "road assistance".

El vine sa completeze sistemele clasice de asigurari auto, va avea acoperire nationala si va fi creata in acest sens o retea de interventie rapida cu aproximativ 300 de masini, care sa poata interveni in maxim 30 de minute la locul unui accident. In cazul unui autoturism asigurat la Interamerican, in ipoteza unui accident, el va fi transportat gratuit la un service, unde masina va fi reparata gratuit.

Interamerican este prezent in Romania din anul 1995,

Iar anul trecut a incasat prime de 55 miliarde de lei. In acest an se intentioneaza ca volumul primelor sa ajunga la 200 miliarde de lei.

Societatea are peste 50.000 de clienti si o retea de 45 de filiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO