Bănci și Asigurări

Libra Bank testeaza Libra Web banking

06.03.2001, 00:00 12



Banca Romana pentru Relansare Economica Libra Bank isi anunta clientii ca a inceput testarea serviciului de internet banking - Libra Web banking - pe care intentioneaza sa-l lanseze in cursul lunii aprilie. Noul serviciu se bazeaza pe tehnologia transferului de date prin internet, oferind clientilor accesul in timp real la serviciile Libra Bank.

Prin intermediul acestei aplicatii, clientul poate afla soldul contului in momentul accesului, poate vizualiza si tipari extrase de cont, trimite ordine de plata in lei si valuta in Romania si strainatate, constituie depozite la termen in lei si valuta, trimite ordine de schimb valutar spot si forward catre Libra Bank, 24 de ore din 24.

Referitor la strategia de marketing si dezvoltare a bancii pentru acest an, Libra Bank va lansa cardurile de debit si de credit si va lansa o gama de produse si servicii de retail. De asemenea, se intentioneaza ca in perioada imediat urmatoare sa fie inaugurate doua sucursale, la Oradea si Constanta.

Libra Bank a incheiat anul trecut cu un profit net de peste trei miliarde de lei, conducerea bancii apreciind ca, in ciuda evolutiei mediului economic, 2000 a fost un an bun.

Tot anul trecut banca a reusit si performanta de a-si majora capitalul social cu 60 miliarde de lei pana la 165 miliarde de lei.

Libra Bank a fost infiintata in 1996, printre membrii fondatori fiind Viorel Catarama si fostul ministru al apararii, Victor Babiuc. In aprilie anul trecut pachetul majoritar de actiuni a fost cumparat de un grup de investitori turci si ciprioti, fiecare dintre acestia detinand sub 5% din actiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO