Bănci și Asigurări

Noul CEO First Bank, olandezul Henk Paardekooper, vorbeşte despre planurile pe care le are: Mandatul meu este să conduc banca printr-un proces de transformare în urma căruia să rezulte o entitate mai puternică şi mai eficientă pentru clienţi, angajaţi, acţionari, comunităţi, societate

Henk Paardekooper a condus operaţiunile RBS România (fosta ABN Amro) din 2011 până în 2014, perioadă în care portofoliile de clienţi retail şi corporate au fost vândute către UniCredit.

Henk Paardekooper a condus operaţiunile RBS România (fosta ABN Amro) din 2011 până în 2014, perioadă în care portofoliile de clienţi retail şi corporate au fost vândute către UniCredit.

Autor: Claudia Medrega

05.02.2020, 00:06 1466

Misiunea noastră este să adoptăm şi să folosim beneficiile digitalizării astfel încât să asigurăm clienţilor o abordare mai uşoară a serviciilor bancare.

First Bank intră într-un proces de transformare, urmând să folosească beneficiile digitalizării astfel încât să le asigure clienţilor o abordare mai uşoară a serviciilor bancare, mizând pe un banking modern şi eficient, transparent şi echitabil, după cum susţine Henk Paardekooper (55 de ani), preşedinte al comitetului executiv şi membru în consiliul de administraţie.

„Mandatul meu la First Bank este să conduc banca printr-un proces de transformare în urma căruia să rezulte o entitate mai puternică şi mai eficientă pentru întreg ecosistemul din care face parte: clienţi, angajaţi, acţionari, comunităţi, societate. Misiunea noastră este să adoptăm şi să folosim beneficiile digitalizării astfel încât să asigurăm clienţilor o abordare mai uşoară a serviciilor bancare. Vom folosi tehnologia, fără a pierde interacţiunea umană pe care clienţii noştri o apreciază atât de mult. Credem într-un banking modern şi eficient, centrat pe client, transparent şi echitabil; asta înseamnă pentru noi «The American Way»“, declară şeful First Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO