Bănci și Asigurări

Raiffeisen extinde distributia cardului co-brandat cu Connex in toata reteaua

01.06.2005, 19:12 38

Raiffeisen Bank a anuntat extinderea distributiei cardului de credit co-branded emis in colaborare cu Connex in toata reteaua proprie de unitati. Intr-o prima faza cardul a fost emis in sapte orase mari, prin 17 unitati.

Cardul de credit Raiffeisen Bank - Connex ofera posesorilor accesul a o linie de credit, primind concomitent puncte in cadrul programului de fidelitate "Connex in fiecare zi" pentru cumparaturile efectuate.

Banca ofera prin intermediul acestor carduri linii de finantare cu valori intre 200 si 3.500 de euro (echivalent in lei), in functie de veniturile clientului. La emiterea cardului nu sunt solicitate garantii, creditul fiind acordat pe o perioada nelimitata. Cardul este emis sub sigla MasterCard, avand utilizare internationala. In cazul in care cardul este utilizat pentru plati la comercianti, posesorul beneficiaza de o perioada de gratie de 50 de zile, timp in care nu plateste dobanda pentru sumele utilizate.

Cardul este destinat clientilor Connex - peroane fizice, care indeplinesc conditiile de obtinere a unui credit - cetatenie romana, varsta de minimum 18 ani, venituri stabile.

Raiffeisen a dezvoltat in colaborare cu Connex si un sistem de mobile-banking care permite efectuarea de tranzactii bancare de pe telefonul mobil.

BRD - Groupe Societe Generale a lansat recent, prin divizia sa de credite de consum BRD Finance, un card de creditco-branded emis in colaborare cu reteaua de hipermarket-uri Carrefour. Cardul permite clientilor accesul la o linie de credit de pana la 80 de milioane de lei, care pot fi rambursati integral fara dobanda intr-o perioada de pana la 45 de zile. Rambursarea se poate face si in maximum 50 de rate, dobanda lunara perceputa fiind de pana la 2%.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 900.000 de carduri active si opereaza o retea de 700 de ATM-uri si 5.000 de POS-uri. Reteaua teritoriala a bancii a ajuns la 205 unitati, dupa inaugurarea la inceputul acestei saptamani a unei sucursale in capitala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO