Bănci și Asigurări

Septimiu Postelnicu, viitor vicepresedinte al UniCredit Tiriac

Septimiu Postelnicu, viitor vicepresedinte al UniCredit Tiriac

Septimiu Postelnicu

15.11.2009, 23:18 652

Septimiu Postelnicu, 32 de ani, fost presedinte al UniCreditLeasing (cea mai mare companie din domeniu), urmeaza sa ocupefunctia de vicepresedinte executiv al UniCredit Tiriac Bankresponsabil de operatiuni, afirma surse bancare. El il va inlocuipe croatul Darko Fijan, care si-a incheiat mandatul.

La inceputul anului trecut, Postelnicu a plecat la Milano pentrua prelua functia de vicepresedinte pe operatiuni al UniCreditGlobal Leasing, compania care coordoneaza afacerile din leasing alegrupului italian pe 17 piete. El nu a putut fi contactat pentru apreciza motivele revenirii in Romania, renuntand dupa o perioadarelativ scurta la promovarea pe un post de executiv la Milano, undese mutase impreuna cu familia, pentru pozitia de vicepresedinte inbanca locala a grupului. La UniCredit Global Leasing s-a ocupat inprincipal de infrastructura informatica, logistica si managementulcosturilor.

Din 2006 si pana la sfarsitul lui 2008 a fost director generalal UniCredit Leasing, pozitie din care s-a ocupat direct defuziunea cu HVB Leasing realizata in contextul mai larg al fuziuniiUniCredit Bank cu fosta HVB Tiriac Bank.

Prin preluarea functiei de vicepresedinte al UniCredit TiriacBank, Postelnicu va fi unul dintre cei mai tineri executivi dinbancile de top 10 de pe piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO