Bănci și Asigurări

UniCredit Bank a majorat dobânzile la depozitele în euro şi dolari constituite online de persoanele fizice, până la 3% şi respectiv 3,7% pe an, precum şi dobânzile la depozitele în dolari oferite companiilor Micro, până la 3,7% pe an

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail, UniCredit Bank

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail, UniCredit Bank

Autor: Roxana Rosu

18.09.2023, 15:04 10780

UniCredit Bank a majorat dobânzile la depozitele în euro şi dolari constituite online de persoanele fizice, până la 3% şi respectiv 3,7% pe an, precum şi dobânzile la depozitele în dolari oferite companiilor micro, până la 3,7% pe an. 

Clienţii persoane fizice care constituie depozite în euro pe termen de 12 luni beneficiază de o dobândă de 2,9% pe an,   dacă sunt constituite în sucursală, şi de 3% pe an, prin Mobile Banking sau Online Banking. 

În cazul depozitelor în euro pe termen de 6 luni, dobânda este de 2,4% pe an pentru cele constituite în sucursală şi 2,5% pe an pentru cele constituite digital. 

Pentru depozite în euro la 3 luni, dobânda este de 1,9% pe an în sucursală şi 2% pe an, pentru cele constituite digital. Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit in euro este de 200 de euro. 

La depozitele în dolari pentru persoane fizice, pe termen de 12 luni, UniCredit Bank are o dobândă de 3,6% pe an, pentru cele constituite în sucursală şi de 3,7% pe an pentru depozitele constituite prin Mobile Banking sau Online Banking. Pentru cele pe termen de 6 luni, dobânda este de 3,1% pe an şi 3,2% pe an, iar pentru cele la trei luni dobânda este de 2,6% pe an şi 2,7% pe an. Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în dolari este de 200 dolari.

„Rămânem consecvenţi angajamentului de a le propune clienţilor noştri instrumente atractive de economisire. Noile dobânzi oferite de UniCredit Bank pentru depozitele în USD şi EUR constituite în sucursală, precum şi beneficiul provenit din utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca - Mobile Banking sau Online Banking -  sunt alternative viabile şi competitive pentru clienţii care sunt în căutarea unei modalităţi de a-şi investi disponibilităţile financiare pe termene de până la un an“, a declarat Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail, UniCredit Bank. 

În cazul depozitelor în dolari pentru microcompanii, dobânzile sunt: 3,7% pe an pentru depozite la 12 luni, 3,2% pe an pentru depozite la 6 luni,  2,7% pe an pentru depozite la 3 luni şi 2,2% pe an pentru depozite la 1 lună. 

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în dolari este de 3000 dolari.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO