ZF 24

Broker Cluj si-a triplat profitul in primele noua luni

15.11.2007, 17:06 17

Broker Cluj (BRK) a obtinut in primele noua luni din acest an un profit net de 32,8 mil. lei, de circa trei ori mai ridicat decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Mai bine de un sfert din veniturile realizate de societatea de brokeraj au provenit din comisioanele incasate de la clienti, care s-au ridicat in primele noua luni la 15,6 mil. lei, in crestere de peste doua ori fata de perioada similara din 2006, potrivit raportului transmis de reprezentantii companiei.

Veniturile realizate din diferentele de pret sau vanzarea participatiilor detinute de Broker Cluj au avut o contributie de 62% in totalul veniturilor realizate in primele trei trimestre, acestea urcand de peste trei ori, pana la 35,44 mil. lei.

Casa de brokeraj a realizat in aceeasi perioada un castig de 1,2 mil. lei din operatiuni pe piata la termen de la Sibiu, iar veniturile din dobanzi s-au ridicat la 2,2 mil. lei.

In primele noua luni, Broker a deschis inca doua sucursale, in Bucuresti si Braila si sapte noi agentii in provincie ajungand la o retea de 44 de unitati, din care 20 sunt sucursale si 24 agentii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO