Burse - Fonduri mutuale

BVB a obtinut in primele patru luni un profit de 2,9 milioane lei la afaceri de 5,76 milioane lei

07.06.2010, 19:17 25

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat in primele patruluni din 2010 un profit net de 2,91 milioane lei, cifra de afaceriridicandu-se la 5,76 milioane lei.

In perioada ianuarie-aprilie, BVB a avut venituri din exploatarede 5,87 milioane lei, cheltuielile ridicandu-se la 4,17 milioanelei.

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), compania careopereaza principala piata de actiuni din Romania, vor intra latranzactionare pe Bursa de marti, 8 iunie, aceasta fiind primalistare importanta dupa aproape 2 ani de pauza.

Bursa este evaluata in prezent la circa 66-70 mil. euro, conformanunturilor de vanzare sau cumparare de actiuni publicate inultimele saptamani, de peste 30 de ori profitul net obtinut anultrecut, de 2 mil. euro.

Odata cu listarea actiunilor, firmele de brokeraj sau persoanelefizice care detin actiuni vor putea sa le valorifice mult mai usor.De asemenea, oricine va putea cumpara actiuni BVB, investitia inastfel de actiuni reprezentand practic un pariu pe dezvoltareapietei de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO