Burse - Fonduri mutuale

Cât plăteşte Dragoş Bîlteanu pentru a ajunge cel mai influent şef de SIF

Cât plăteşte Dragoş Bîlteanu pentru a ajunge cel mai...

Autor: Roxana Pricop

19.07.2013, 10:00 1165

SIF Banat-Crişana (SIF1) a anunţat că va plăti 8,25 milioane de lei cash pentru 50,01% din capitalul SAI Muntenia Invest la care s-ar mai putea adăuga o componentă variabilă în funcţie de evoluţia activelor SIF Muntenia, pe care le administrează SAI Muntenia Invest.

Miercuri, Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat preluarea de către SIF Banat-Crişana a 99% din capitalul SAI Muntenia Invest, administratorul activelor de un miliard de lei ale SIF Muntenia. SAI Muntenia Invest a fost controlată de Grupul Financiar Muntenia şi a încheiat anul 2011 cu afaceri de 18,9 milioane de lei şi cu un profit de 3,2 milioane de lei.

Restul până la 99% din capitalul SAI Muntenia Invest va fi cumpărat de SIF Banat-Crişana în două etape, iar preţul va fi determinat de valoarea activului net al societăţii la momentul tranzacţiei.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa
alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO