Ciprian Bîrsan, fost senior broker la Tradeville, a fost recrutat de BT Capital Partners, companie a grupului financiar Banca Transilvania

25 aug 2017 Autori: Liviu Popescu , Sorin Pâslaru

Ciprian Bîrsan are 12 ani de experienţă în brokeraj

Ciprian Bîrsan, în perioada februarie 2016 - august 2017 senior broker la Tradeville, a fost recrutat de BT Capital Partners, companie a grupului financiar Banca Transilvania. „Ciprian Bîrsan este o adiţie valoroasă pentru echipa BT dedicată clienţilor instituţionali, private banking şi retail, având experienţa relevantă şi spirit de echipă”, au transmis reprezentanţii Băncii Transilvania la solicitarea ZF.

Ciprian Bîrsan are 12 ani experienţă în domeniul brokerajului, primul loc de muncă al său în acest sector fiind în anii 2005 şi 2006 la SSIF Rombell Securities. El a fost senior trader şi la Bank Leumi România (iunie 2007 - septembrie 2011), ulterior senior trader la SSIF Blue Rock Financial Services (septembrie 2011 - iunie 2014), potrivit platformei de socializare în business LinkedIn.

Înainte de a veni la Tradeville în iarna anului 2016, Ciprian Bîrsan a lucrat la Estinvest (august 2014 - octombrie 2015). „Având în vedere focusul BTCP de a continua dezvoltarea pe diferite segmente ale pieţei de capital, compania este permanent receptivă inclusiv la acele persoane care aduc valoare planurilor sale ambiţioase”, menţionează Banca Transilvania.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Ciprian Bîrsan
, Tradeville
, broker
, BT Capital Partners
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide