Burse - Fonduri mutuale

Cometex Suceava ia un credit de 2 mil. euro de la BRD

19.10.2008, 19:49 41

Cometex Suceava (COXE) , divizia de real estate a grupului Altex, intentioneaza sa contracteze un credit de 1,95 mil. euro de la BRD-Societe Generale, actionarii urmand sa discute propunerea in adunarea generala din 30 octombrie. Contractarea creditului si numirea lui Andrei Panculescu in functia de membru al Consiliului de Administratie sunt doua puncte care completeaza convocatorul pentru adunarea din 30 octombrie, potrivit unui comunicat al Cometex, remis Bursei de Valori Bucuresti.

Actionarii vor discuta si vanzarea a 40 de spatii comerciale si contractarea unui credit de 2,7 milioane de euro de la Investkredit, precum si revocarea administratorului Gabriela Bodron si numirea in locul acesteia a lui Adrian Urda, directorul general executiv al Altex, potrivit unui prim convocator publicat la inceputul lunii octombrie. Altex Impex controleaza 96,87% din titlurile Cometex, in timp ce restul de 3,13% din actiuni sunt in posesia micilor investitori.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO