Burse - Fonduri mutuale

Compania rezultată din fuziunea NEPI cu Rockcastle se va lista la Johannesburg până în iulie. Nicio menţiune despre BVB

Compania rezultată din fuziunea NEPI cu Rockcastle se va...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.04.2017, 19:58 83

Investitorul sud-african în imobiliare NEPI şi fondul de investiţii Rockcastle, tot din Africa de Sud, care vor crea o nouă companie în urma fuziunii activităţilor lor, vor să listeze firma pe bursa de valori din Johannesburg cel mai târziu în luna iulie a acestui an, potrivit unui anunţ publicat de NEPI pe site-ul BVB.

„Adunările generale ale acţionarilor sunt prevăzute să aibă loc în cursul lunii iunie 2017, iar tranzacţiile şi listarea pe JSE a NewCo se vor implementa până la jumătatea lunii iulie 2017“, se arată în anunţ.

Concomitent cu listarea pe JSE, NewCo intenţionează şi listarea pe Euronext Amsterdam. în prezent, NEPI este listată pe JSE şi pe BVB, iar Rockcastle este listată pe JSE şi pe SEM, bursa de valori din Mauritius.

În septembrie 2016 NEPI s-a delistat de pe piaţa alternativă de la Londra în contextul volumului scăzut al tranzacţionării. La Bucureşti, NEPI este listată pe segmentul principal de tranzacţionare, categoria internaţional, şi are o capitalizare de 15,4 mld. lei. Alina Elena Vasiliu

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO