Burse - Fonduri mutuale

Depozitarul Central eliberează gratuit extrase de cont, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise

Depozitarul Central eliberează gratuit extrase de cont,...

Autor: Departament Economic

19.04.2016, 10:52 535

De asemenea, Depozitarul va organiza seminarii pentru studenţi ai Academiei de Studii Economice şi un tur al birourilor.

„Îi aşteptăm la sediu pe toţi cei care vor dori să ştie la ce companii deţin acţiuni, pentru a primi în mod gratuit extrasul de cont. De asemenea, aşteptăm la sediul nostru şi studenţi ai Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice, pentru a le prezenta mai multe despre activitatea Depozitarul Central şi despre rolul său în piaţa de capital românească”, a declarat Silvia Buicănescu, director general al Depozitarului Central.

Depozitarul şi-a început activitatea la data de 03 ianuarie 2007, în baza deciziei de autorizare a funcţionării emise de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, la data de 14 decembrie 2006. Ulterior, în baza autorizaţiei de funcţionare emisă de BNR la data de 02 martie 2007, Depozitarul Central şi-a extins activitatea prin compensarea-decontarea tranzacţiilor cu valori mobiliare; prima zi de decontare a fost 10 aprilie 2007, intrând astfel în deplină funcţionalitate şi operaţionalitate, pentru ca, în 12 aprilie 2007, să aibă loc lansarea oficială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO