Burse - Fonduri mutuale

Finanţele, care au 6% din FP, vor ca în boardul fondului acţionarii să o voteze pe Liliana Anghel, directoare care anul trecut a fost angajată de SRI

Finanţele, care au 6% din FP, vor ca în boardul...

Autor: Tibi Oprea

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a propus-o pe Liliana Anghel, director adjunct în MFP şi angajată a Serviciului Român de Informaţii (SRI), în funcţia de membru în comitetul reprezentanţilor Fondului Proprietatea (FP), decizie care urmează a fi luată de acţionari în adunarea generală din 25 septembrie. Propunerea Finanţelor vine în contextul în care în noiembrie expiră mandatele Ilincăi von Derenthall şi al lui Ciprian Lăduncă.

Comitetul reprezentanţilor a recomandat reînnoirea mandatelor acestora, însă Finanţele au trimis o solicitare ca în locul Ilincăi von Derenthall să vină Liliana Anghel. Ilinca von Derenthall este susţinută de Fondul Deschis de Investiţii Maxim, administrat de BT Asset Management. Tot pe locul ei s-a autopropus avocatul Marian-Cristian Mocanu, acţionar la FP, iar Ciprian Lăduncă, propus de Swiss Capital, nu are contracandidat.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro