Burse - Fonduri mutuale

Mechel Campia Turzii a investit 1,2 mil. dolari in productia de plase sudate

14.04.2010, 18:21 58

Mechel Campia Turzii (INSI) a anuntat ca a finalizat lunaaceasta si a dat in folosinta doua instalatii de fabricare aplaselor sudate, cu o productie de 18.500 de tone pe an.

"Prioritatea noastra absoluta este utilizarea in productie amateriei prime proprii, ce ne va permite asigurarea unei putericoncurentiale maxim posibilă a producţiei…Un producator importantde plase sudate in Romania este o alta intreprindere de produsemetalice apartinand Mechel - Ductil Steel Buzau. In anul 2009 uzinaa produs peste 30 000 tone din acest tip de produse, ceea ceconstituie în jur de 29% din productia interna a plasei sudate. Inpractica, aproape tot volumul productiei a fost indreptat spreconsumul din interiorul tarii si numai 15% s-a livrat la export intarile CE", spune Victor Dyshlevich, director general al DivizieiMetalurgice Est - Europene Mechel.

Cele trei combinate ale Mechel in Romania, respectiv de laTargoviste, Campia Turzii si Buzau, au aprobat recent contractareaunui credit in valoare de 30 mil. euro de la Erste Bank prinintermediul BCR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO