Burse - Fonduri mutuale

Miercuri, 3 noiembrie, intră la Bursă bonduri de 1,84 mil. euro ale Ocean Credit IFN la o dobândă de 8,75% pe an

Miercuri, 3 noiembrie, intră la Bursă bonduri de 1,84...

Autor: Tibi Oprea

03.11.2021, 00:00 337

Ocean Credit IFN listează miercuri, 3 noiembrie, prima sa emisiune de obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti. Seria de obligaţiuni se va tranzacţiona sub simbolul OCIFN26E şi va oferi investitorilor un cupon de 8,75% în euro, unul dintre cele mai mari din piaţa SMT a Bursei locale.

Listarea vine în contextul în care instituţia financiară nebancară (IFN), care oferă credite 100% digitale clienţilor de retail, a atras în iulie aproape 1,84 mil. euro, în cadrul unei oferte de obligaţiuni adresate investitorilor profesionali şi intermediate de SSIF Goldring.

Cererea pentru titlurile Ocean Credit a fost la momentul plasamentului privat de aproape două ori mai mare decât pragul de succes, iar oferta s-a încheiat prin vânzarea unui număr de 18.668 obligaţiuni, cu o valoare nominală de 100 de euro, potrivit informaţiilor transmise de instituţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro