Burse - Fonduri mutuale

Oferta de vânzare de acţiuni MedLife: suprasubscriere de trei ori pe retail

Oferta de vânzare de acţiuni MedLife: suprasubscriere...

Autor: Liviu Popescu

13.12.2016, 00:05 1191

Un număr de 4,26 milioane de acţiuni, dintre care 253.000 pe tranşa garantată şi circa 4 milioane de pe cea negarantată au fost subscrise în cadrul listării MedLife, cel mai mare furnizor de servicii medicale private, până ieri, 12 decembrie. Ieri a fost ultima zi de subscriere cu discount de 5%.

„Per total suprasubscrierea este de 3,2 ori pe partea de retail. Dacă excludem din calcul acţiunile a căror alocare este garantată în proporţie de 100%, rata de suprasubscriere pe tranşa negarantată, pe baza căreia se va face alocarea, este în momentul de faţă de 3,73”, a spus Marius Pandele, analist de investiţii la Prime Transaction, pentru ZF. El adaugă că în piaţă vor mai apărea ordine şi astfel cifrele nu sunt finale, însă ca ordin de mărime probabil aici vor rămâne la finele zilei.

Din 7 decembrie şi până pe 15 decembrie se derulează listarea la Bucureşti a MedLife. Astăzi a fost ultima zi în care investitorii de retail au putut subscrie cu un discount de 5% din preţul maxim de 35 de lei pe acţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO