Burse - Fonduri mutuale

Registrul Comerţului se aliază cu Bursa şi o companie de brokeraj într-un proiect pentru a convinge antreprenorii români să ia bani de pe Bursă decât de la bancă

Registrul Comerţului se aliază cu Bursa şi o companie...

Autor: Cristina Bellu

18.05.2017, 00:05 220
Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) în colaborare cu Bursa de Valori (BVB) şi compania de brokeraj Prime Transaction au dema­rat un proiect care vizează atragerea an­tre­pre­norilor români spre piaţa de capital.
 
Într-o primă fază, proiectul vizează municipiul Bucureşti şi face parte dintr-un acord de parte­neriat general semnat de cele trei instituţii.
 
„Prin această cooperare, avem şansa de a îmbu­nătăţi peisajul antreprenorial local din Ro­mânia, precum şi de a ajuta companiile private să crească pentru a-şi atinge întregul potenţial“, de­clară Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.
 
La rândul său, Valentina Burdescu, director general al Registrului Comerţului, apreciază că acest demers vine în întâmpinarea mediului de afa­ceri prin promovarea unui domeniu cu un po­tenţial încă neexploatat în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO