Burse - Fonduri mutuale

SAI Broker mizează pe active de 20 mil. lei din fondurile de investiţii

Adrian Danciu, directorul general al SAI Broker

Adrian Danciu, directorul general al SAI Broker

Autor: Roxana Pricop

21.05.2015, 00:05 516
Societatea de administrare a investiţiilor Broker, controlată de firma de brokeraj  omonimă din Cluj, vrea să ajungă la active de 20 milioane de lei la finalul acestui an, în principal prin atragerea de subscrieri pentru fondurile cu expunere pe piaţa de acţiuni.
 
Lansată în 2013, SAI Broker a ajuns în prezent la active de 16 milioane de lei cu un portofoliu compus din trei fonduri de investiţii cu ofertă publică de unităţi. Socie­tatea administrează două fonduri des­chise - FIX Invest cu expunere pe piaţa instrumentelor cu venit fix, şi Pros­per Invest cu investiţii în principal pe piaţa de acţiuni.
 
Din portofoliul ad­mi­nis­tratorului mai face parte fondul închis BET FI Index Invest, listat la bursa din Bucureşti, şi fondul închis cu ofertă privată Smart Money.
 
Ieri, adminis­tr­a­torul a primit avizul ASF pentru un nou fond închis de investiţii – Optim Invest, care va derula ofertă privată de titluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO