Burse - Fonduri mutuale

SIF Oltenia, obligată de CNVM să decidă dacă îl menţine pe Dinel Staicu în funcţia de preşedinte al CA

20.07.2010, 14:21 20

CNVM a obligat Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5)să convoace o AGA în care acţionarii să decidă dacă îl menţin peDinel Staicu în funcţia de preşedinte CA al societăţii ca urmare acondamnării acestuia la patru ani de închisoare, informeazăMediafaxBusiness.

"Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia are obligaţia de aconvoca, în termen de cel mult 60 de zile de la data emiteriiprezentei Ordonanţe, Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii învederea adoptării unei hotărâri cu privire la oportunitateamenţinerii doamnei Popescu Carmen Ioana şi a domnului Staicu Dinelîn funcţia de administratori ai SIF Oltenia, în condiţiileinculpării celor doi administratori în dosarul penal 19797/300/2010şi condamnării d-lui Staicu Dinel de către Judecătoria Sectorului4", se arată într-o ordonanţă emisă luni de Comisia Naţională aValorilor Mobiliare (CNVM).

Ordonanţa a fost publicată marţi pe site-ul Comisiei.

Autoritatea de reglementare şi supraveghere a pieţei de capitalmenţionează în ordonanţă că va solicita instanţei convocarea AGA încazul în care Consiliul de Administraţie al societăţii deinvestiţii financiare nu îi va convoca pe acţionari. Citiţi maimulte pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO